ONLİNE KATILIM SAĞLAYACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

• 15.05.2024

Üniversitemiz çevrimiçi toplantı platformu olan İCTİMA üzerinden katılacağınız online oturum(lar)da süreçlerin sorunsuz bir biçimde yürütülebilmesi için aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi rica ederiz.

Toplantı Bağlantısı: https://ictima.bozok.edu.tr/alp-e42-got-2a0

Katılımcılar ve Moderatörler için:

1.    Yapacağınız sunumun son halini oturum günü saat:09.00’a kadar PDF formatında ve dosyasının ismi bildiri ismi olacak şekilde uzem@yobu.edu.tr adresine ulaştırmanız gerekmektedir. Adı geçen e-posta adresine gönderim yaptıktan sonra sunumunuzda değişikliğe gitmemenizi rica ederiz.

2.    Göndereceğiniz e-postaya bildiri sunumu yapacak kişinin isim, soyisim telefon numarasını (isteğe bağlı) eklemenizi rica ederiz.

3.    Sunuma katılacağınız bilgisayarın mikrofon ve kamera ayarlarının test edilmesi önerilir. Herhangi bir sorunla karşılaşılırsa aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden destek sağlanabilir. Bağlantı sağlayacağınız bilgisayarın mikrofon ve kameraya sahip olması gerekmektedir. Mikrofon ve kameranızı oturum gününden önce mutlaka aşağıdaki telefon numarası ile iletişime geçerek test etmeniz önerilmektedir.

4.    Üniversitemiz çevrimiçi toplantı platformu “İctima” kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler e-posta ekinde yer alan kılavuzda mevcuttur. Platform kullanımı hususundaki soru ve sorunlarınızı aşağıdaki telefon numarası üzerinden ileterek destek sağlayabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Üniversiteniz güvenlik duvarı ictima bağlantısını engelleyebilir. Böyle bir durumla karşılaşmanız durumunda üniversite ağı dışında farklı bir internet bağlantısı kullanmanız gerekmektedir.

Oturum bağlantı adresi oluşturulmuş olup aşağıda paylaşılmıştır. 15.05.2024 tarihi saat: 17.00’a kadar test amaçlı olarak açılmıştır. Bu bağlantı üzerinden sisteme girişinizi test edebilirsiniz. Oturum gün ve saatinde aynı bağlantıyı kullanarak oturuma giriş yapabilirsiniz. Sempozyum gününden önce cihazınızı denemek için mutlaka test girişi yapmanız önerilir.

Soru, talep ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.

İletişim Numarası: 0354 242 10 16

İletişim E-posta: uzem@yobu.edu.tr

İctima Eğitim Videosu Bağlantı Adresi : https://youtu.be/SHkA95eHFnM

Adres:

Çapanoğlu mah. Cemil Çiçek cad. Atatürk Yolu 8. Km. Erdoğan Akdağ Doğu Kampüsü Rektörlük Binası
Merkez/Yozgat

• Telefon: (0354) 242 10 80 / 1154