ÖZET VE TAM METİN BİLDİRİLER KİTABI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

• 23.05.2024

Sayın araştırmacı,

16-17-18 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu Özet ve Tam Metin Bildiri Kitapları süreci başlamıştır. Süreç takvimi aşağıda gösterildiği gibidir. Sürecin sorunsuz tamamlanabilmesi için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi ve azami sürelere riayet edilmesi rica olunur.

1. Bildiri kitabı takvimi aşağıda gösterildiği gibidir. Sürelere uyum gösterilmesi gerekmektedir.

Özet Bildirilerin Son Gönderim Tarihi

01 Temmuz 2024

Tam Metin Bildirilerin Son Gönderim Tarihi

01 Temmuz 2024

Editör ve Hakem Süreçlerinin Tamamlanması

15 Temmuz 2024

Bildiriler Kitabı Yayın Tarihi

31 Temmuz 2024

1. Yazarların bildiri kabulündeki hakem değerlendirmelerine göre yapacakları düzeltmeler ve özet metin gönderecekler için özet, tam metin gönderecekler için ise tam metin bildiri yazım kılavuzlarındaki şekil şartlarına uygun metinlerini bağlantıdaki form üzerinden docx. formatında göndermeleri gerekmektedir. Bildiri şekil şartlarına uymayan bildiriler iade edilecektir.

2. Özet bildiri ve tam metin bildiri şekil şartları ile ilgili kılavuzlar aşağıda paylaşılmıştır. Kılavuzların içinde yer alan açıklamalara uygun olmayan metinler iade edilecektir.

3. Bildiri kitabında yer alması için gönderilen özet bildiriler için editöryal süreç, tam metin bildiriler için ise editöryal ve hakem süreçleri yürütülecektir.

4. Özet ve tam metin bildirilerin gönderim dosyalarının ismi bildiri numarası-bildiri ismi şeklinde olmalıdır. (Örneğin; 1234-Pazarlamada Yapay Zekâ Uygulamaları)

5. Bildirisini makale olarak yayınlatmak isteyen yazarların aşağıda adı geçen dergilere bireysel başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruda makalenin Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu’nda sunulmuş bir bildiri olduğunu belirtmeleri durumunda değerlendirmeye öncelikli alınacaktır. Tam metin bildirisini makale olarak yayınlatmak için bildiri kitabında da yayınlatılması gerekmektedir.

• Bozok Sosyal Bilimler Dergisi

• Bozok Journal of Engineering and Architecture

• YOBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi

• Türkiye Siyaset Bilimi Dergisi